’t Trefpunt zoekt een nieuwe beheerder

De Stichting Sport- en Gemeenschapscentrum ‘t Trefpunt Weerselo zoekt een

Beheerder m/v

(38 uur)

Het sport en gemeenschapscentrum ’t Trefpunt in Weerselo faciliteert de uitvoering van diverse sporten en culturele activiteiten. Daarvoor beschikt het over meerdere sportzalen, vergaderruimtes, ruimtes voor culturele activiteiten en een ruime kantine. ’t Trefpunt wordt beheerd door een stichting en voor de dagelijkse activiteiten zijn er beheerders. Momenteel is de stichting op zoek naar een nieuwe beheerder, de Trefpunt-Beheerder van de toekomst!

Werken als beheerder van het Sport- en Gemeenschapscentrum ’t Trefpunt betekent dat je van alle markten thuis moet zijn. Van klein onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden, organiseren van culturele activiteiten en horeca-werkzaamheden tot communiceren met huurders en “fans” van ‘t Trefpunt via moderne social media.

De werktijden stem je af met de collega-beheerders, maar het is duidelijk dat de meeste activiteiten ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Dit houdt in dat er hoge eisen aan flexibiliteit en communicatievaardigheden worden gesteld.

Zie je dat zitten, ben je enthousiast, een organisatietalent, steek je graag de handen uit de mouwen en wil jij ‘t Trefpunt nog bruisender maken? Stuur dan vóór 13 april een e-mail met je CV en je motivatie naar het stichtingsbestuur van het sport en gemeenschapscentrum ’t Trefpunt, secretariaat@trefpuntweerselo.nl

Bekijk hier het volledige functieprofiel